Hoe we u kunnen helpen

We maken al onze trainingen op maat al naar gelang de specifieke behoeftes van u, onze klant. We kunnen doelgerichte workshops ontwerpen waarin specifieke problemen die u tegenkomt, aandacht krijgen. U kunt de workshops echter ook gebruiken om een brede cultuurverandering in gang te zetten.

De trainingen worden gegeven door onze zeer ervaren trainers, of we kunnen uw eigen mensen trainen en accrediteren door middel van ons ‘Train de Trainer’ programma.

Al onze trainingen bevatten beproefde besluitvormings- en persoonlijke effectiviteitstechnieken om de eerste angst om uitdagende situaties het hoofd te bieden, te overwinnen. Ze worden verduidelijkt aan de hand van gedocumenteerde voorbeelden van bekende mensen die zich onacceptabel gedroegen tegenover collega’s.

Elke deelnemer ontvangt een ‘Active Bystander toolkit’. Dit is een flyer die assertieve verbale en non-verbale taaltechnieken geeft, die ingezet kunnen worden bij het bestrijden of melden van ongewenst gedrag.

Directe training

Directe training wordt in de vorm van een groepsworkshop gegeven. De gebruikelijk duur van elke training is een uur, alhoewel dit op verzoek uitgebreid kan worden.

Trainingen worden voor een halve dag geboekt (normaalgesproken 2 trainingen) of voor een hele dag (normaalgesproken 4 trainingen).

 

 

 

info@activebystander.co.uk

Wilt u meer weten?

Hoe te intervenieren