Hoe we u kunnen helpen

We maken al onze trainingen op maat al naar gelang de specifieke behoeftes van u, onze klant. We kunnen doelgerichte workshops ontwerpen waarin specifieke problemen die u tegenkomt, aandacht krijgen. U kunt de workshops echter ook gebruiken om een brede cultuurverandering in gang te zetten.

De trainingen worden gegeven door onze zeer ervaren trainers in de vorm van een groepsworkshop gegeven. De gebruikelijk duur van elke training is een uur, alhoewel dit op verzoek uitgebreid kan worden.

Trainingen worden voor een halve dag geboekt (normaalgesproken 2 trainingen) of voor een hele dag (normaalgesproken 4 trainingen).

Al onze trainingen bevatten beproefde besluitvormings- en persoonlijke effectiviteitstechnieken om de eerste angst om uitdagende situaties het hoofd te bieden, te overwinnen. Ze worden verduidelijkt aan de hand van gedocumenteerde voorbeelden van bekende mensen die zich onacceptabel gedroegen tegenover collega’s.

Elke deelnemer ontvangt een ‘Active Bystander toolkit’. Dit is een flyer die assertieve verbale en non-verbale taaltechnieken geeft, die ingezet kunnen worden bij het bestrijden of melden van ongewenst gedrag.

Graag wijzen we u erop dat onze prijzen, ondanks de inflatie, gelijk blijven aan die van de afgelopen vier jaar. Onze directeuren vinden het belangrijk dat alle sectoren toegang hebben tot deze essentiële training en dat betaalbaarheid niet de doorslaggevende factor mag zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Hoe te intervenieren